Handgemaakt
wandplank expert
kwaliteit

Zwevende wandplank

Foto van wandplank met LED in keuken - wandplank.nl

Een zwevende wandplank is de perfecte oplossing voor extra opbergruimte zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Bij onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment zwevende wandplanken in verschillende maten en afwerkingen.

Onze zwevende wandplanken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar een strakke en moderne wandplank of een landelijke variant, bij ons vindt u altijd een zwevende wandplank die past bij uw interieur.

Een zwevende wandplank heeft als groot voordeel dat deze geen steunen heeft die zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een minimalistische en strakke uitstraling, terwijl u toch extra opbergruimte heeft. Bovendien kunt u de hoogte van de wandplank zelf bepalen, zodat deze perfect past bij uw behoeften.

Onze zwevende wandplanken zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Zo kunt u de wandplank snel en veilig ophangen en direct genieten van extra opbergruimte in uw interieur.

Onze webshop maakt het bestellen van een zwevende wandplank heel eenvoudig. Kies de gewenste afmetingen, kleur en afwerking en voeg de wandplank toe aan uw winkelwagen. Wij zorgen voor een snelle levering en goede service.

Een zwevende wandplank is een praktische en stijlvolle oplossing voor extra opbergruimte in uw interieur. Bestel nu bij onze webshop en geniet van een zwevende wandplank die perfect past bij uw stijl en smaak.

zelf samenstellen